Geboortekaartjes en Trouwkaartjes ontwerpen

Geboortekaarten en trouwkaarten maken is onze specialiteit. Klassiek, modern of humoristisch? Indien u er niet aan uit geraakt of als u zelf al een concreet idee heeft maar niet weet hoe dit drukklaar uit te werken kan u gerust op onze mensen beroep doen om dit professioneel in de juiste vorm te gieten. We beschikken over eigen ontwerpers om dit vlot uit te voeren.

Gelieve dan tot aan de drukkerij te komen om uw ideeΓ«n en voorkeuren samen door te nemen om mooie geboortekaartjes te laten drukken. Vertalingen of werken met stijlvolle fotografie en tekeningen behoren hier ook tot de mogelijkheden. Heeft u zelf een geboortekaart ontworpen of zit u met een leuk idee voor een eigen kaart? Uiteraard kan u daarmee ook bij ons terecht. Van een aquarel, een tekening, een foto of een digitaal bestand maken wij voor u de mooiste kaarten. We informeren u hier graag verder over.

Hoe gaan we te werk?

We nemen samen door wat u wil, werken dit vervolgens uit zoals u het wenst en hiervan ontvangt u dan een drukproef (of verschillende indien nodig) op papier ofwel als PDF per mail. Ondertussen kunnen we zorgen voor enveloppen zodat u die op voorhand kan ontvangen om al de adressen te schrijven/te kleven en wanneer u ons dan contacteert om het goede nieuws van de geboorte te melden vullen we de nog ontbrekende gegevens aan en starten met drukken van de geboortekaartjes (en de eventuele babyborrelkaarten, doopsuikerkaartjes, klevertjes of doopsuikerdoosjes). Om snel te kunnen leveren ontvangt u na de melding van de geboorte geen drukproef meer maar gebeurt de controle van de laatste aanpassingen intern.

Heeft u zelf uw geboorte- of trouwkaart ontworpen?

Uiteraard kan u daarmee ook bij ons terecht. We zitten met een ruim assortiment aan mooie kartonsoorten waar we uw trouwkaarten op kunnen drukken. Zie voor technische uitleg http://www.alfabet.eu/aanleveren/

We kunnen u ook helpen met de omslagen in verschillende kleuren, afmetingen en diktes. Indien gewenst kunnen we deze zelfs op maat en perfect aangepast maken en ze ook bedrukken.

Zelfs met de mogelijkheid om uw envelop te bedrukken met de gegevens van uw bestemmeling. Vraag ernaar.